Welkom

Op deze plek vind je informatie over de cursussen en workshops van Centrum voor de Fotografie en kun je de portfolio's van deelnemers bekijken.  Kijk onder het kopje cursussen wat Centrum voor de fotografie je te bieden heeft. Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan vrijblijvend in op de nieuwsbrief van Centrum voor de Fotografie, vol foto's, de expositieagenda en informatie over activiteiten.
Centrum voor de Fotografie is gebouwd op drie pijlers: creativiteit, techniek en visie, met de nadruk op beeld. De focus tijdens de cursussen ligt op de beeldende aspecten van de fotografie. 
Die ene foto waar je kippenvel van krijgt daar gaat het om! Meer weten, lees hier verder. Vragen of opmerkingen? schroom niet en mail. Centrum voor de fotografie vind je hier.

Nieuws

De cursussen in het nieuwe seizoen zijn het eerste kwartaal beperkt tot 8 deelnemers zodat iedereen 1,5 meter afstand kan houden. Er is ook de mogelijkheid om bij ziekte de cursus online te volgen. Lees hiervoor het programmaboekje. Mocht in het najaar blijken dat we geen anderhalve meter afstand meer hoeven te houden dan kunnen de cursussen weer door meer dan 8 personen gevolgd worden.

Tussenstand van de aanmeldingen:

De vervolgcursus is vol, je wordt op de wachtlijst geplaatst. De basiscursus is vol, je wordt op de wachtlijst geplaatst. Bij de twee nieuwe cursussen is nog plaats: Documentairefotografie en Spiegels en vensters. Deelname aan de Openstudio alleen in overleg. Aanmelden kan hier.