logo2


 

De nieuwe vervolgcursus.

Welkom

Op deze plek vind je informatie over de cursussen en workshops van Centrum voor de Fotografie en kun je de portfolio's van deelnemers bekijken.  Kijk onder het kopje cursussen wat Centrum voor de fotografie je te bieden heeft. Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan vrijblijvend in op de nieuwsbrief van Centrum voor de Fotografie, vol foto's, de expositieagenda en informatie over activiteiten.
Centrum voor de Fotografie is gebouwd op drie pijlers: creativiteit, techniek en visie, met de nadruk op beeld. De focus tijdens de cursussen ligt op de beeldende aspecten van de fotografie. 
Die ene foto waar je kippenvel van krijgt daar gaat het om! Meer weten, lees hier verder. Vragen of opmerkingen? Schroom niet en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Centrum voor de fotografie vind je hier.
Benieuwd wat er gemaakt wordt? Kijk dan bij de portfolio's. Hier vind je meer dan 100 portfolio's van fotografen die cursussen gevolgd hebben.

Cursusnieuws

 

De basiscursus start 30 januari. De cursus is vol, je wordt op de wachtlijst geplaatst.

Nieuw: vervolgcursus 3 "Heel de mens". Lees hier verder over deze nieuwe cursus. Start na de voorjaarsvakantie op woensdag 28 februari. Belangstelling? Meld je hier aan. Er zijn nog 2 plaatsen vrij.

 

10 jaar Centrum voor de Fotografie

 

This photo was made by Jochem Kossen. Copyright © Jochem Kossen. All Rights Reserved. https://observeur.nl

Opening expositie in het stedelijk museum Zwolle. Foto Jochem Kossen

De afgelopen tien jaar volgden ruim vijfhonderd enthousiaste mensen de cursussen bij Centrum voor de fotografie. Van jong tot oud en van beginner tot professional. Velen volgden niet alleen een losse cursus, maar deden het hele traject van basis via vervolg naar openstudio. In het voormalig Stedelijk Museum Zwolle waren we vele jaren lang welkom om te exposeren. Afgelopen vier jaar is er elk seizoen een boekwerk verschenen met het werk van de dan actieve fotografen. Voor het jubileum jaar 2023 is een extra dikke uitgave gemaakt met 60 deelnemende fotografen.  Om een indruk te krijgen van de fotografie van de afgelopen 10 jaar kun je in de portfolio's rondkijken. Er zijn er intussen al meer dan 100. Onder KIJK! vind je de presentaties van de afgelopen 10 jaar in de vorm van exposities of tijdschriften. Veel kijkplezier!


Bezoek

Koewegje 4 .

8021 AG Zwolle.

Contact

mail.

telefoon: 06 18934271.