logo2

Portfolio's van Cor Straathof

Statement:

Fotografie is voor mij een mogelijkheid om weer te geven: het vele boeiende, kleurrijke en verrassende wat ik in de wereld om mij heen ervaar.


Portfolio 3Over dit portfolio:


Beeldhouwen is een manier om jezelf te uiten. Met handen vormgeven aan de ideeën die zich in hoofd en gevoel vormen.Portfolio2Over dit portfolio:

De theatervoorstelling 'Whatsappening'
Whatsappening?! is een voorstelling over cyber pesten, ook wel digitaal pesten genoemd. Het publiek volgt het verhaal van de twee hartsvriendinnen Tess en Sophie. Sophie wordt het slachtoffer van cyberpesten en Tess weet haar er niet bij te helpen. Via verschillende ruimtes in het decor kijkt het publiek mee in zowel het priveleven als schoolleven van de hoofdpersonen. En lezen zij mee met de whatsapp gesprekken die volgen tussen de dader en het slachtoffer. Op een beeldende wijze wordt de kijker geconfronteerd met de rauwe waarheid achter cyberpesten en de gevolgen van dien. Whatsappening?! is gebaseerd op waargebeurde verhalen en feiten en wordt opgevoerd door acteurs van de School voor Mediawijsheid van het bureau Rima-educatie te Zwolle.Portfolio 1Over dit portfolio:


In mijn foto's probeer ik dat wat opvalt in mijn omgeving weer te geven door aandacht te hebben voor: het licht, de kleur en de compositie.

© 2019 centrum voor de fotografie